Prohibim els burqa

Aquestes dones han de recuperar la dignitat robada

Ahir, en Pere parlava sobre el paper dels Ajuntaments en la política estatal, sobretot en el cas de les prohibicions del burqa.

Jo vull encoratjar des d’ara mateix a tots els ajuntaments a que siguin valents i comencin a prohibir el burqa i que ho facin el més aviat possible. Si si, el que llegiu. I no és que de cop m’hagi tornat prohibicionista. Sóc tant o més llibertari que ahir i només defenso la dignitat humana. I per això vull prohibeixin tots els tipus de burqa, tant els femenins com els masculins. Ah, que no sabieu que també hi ha burques masculins? Doncs si que n’hi ha si! Passa que els tenim tant ‘nostrats’ que passen desapercebuts, però son molt populars, suposo que per alguna mena d’herència cultural un tant estranya.

I aquests homes també
Es tracta dels famosos cucurutxos nazarenos que cada primavera surten al carrer per a manifestar les seves creences religioses. I a diferència de les dones velades, aquests senyors reben benediccions, alabances i fins i tot els canten!!

Què passa, que els homes no tenen dignitat? Ja n’hi ha prou d’ablació cerebral des de petits! Els nens no tenen culpa de les creences religioses i adoctrinatories dels seus pares i haurien de tenir el dret a decidir quina religió volen professar.
I que dir de la seguretat? Qui m’assegura que sota aquestes robes, cadenes d’or i guants de vellut no s’hi amaga un terrorista?
I no parlem del fet de persones encaputxades amb torxes enceses caminant en formació militar pel mig del carrer… a mi em recorden temps molt obscurs…

Com molt bé diuen els defensors de la prohibició en nom de la llibertat, ha arribat el moment de prohibir a tot arreu aquestes vestimentes repugnants, insalubres, socialment segregatòries, facilitadores del terror i criminalment útils als llocs públics.

Ha arribat el moment de defensar la dignitat de les persones atrapades sota quilos i quilos de teixit discriminatori. És el moment de despullar-los de robes esclavitzadores. És hora que tothom mostri la cara quan camini pels carrers del país, porti torxes enceses, carrets de la compra o armes automàtiques. Ha arribat el moment de veure’ns les cares… tots…

One thought on “Prohibim els burqa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s