El futur d’un poble

Operació Sortida de setmana santa? NO! Un dia qualsevol a les 15h, a les rodalies de qualsevol escola.
Operació Sortida de setmana santa? NO! Un dia qualsevol a les 15h, a les rodalies de qualsevol escola.

Durant el passat procés electoral, un dels lemes més comentat va ser el de “La Voluntat d’Un Poble™”. Però el que em preocupa a mi no és la voluntat, que també, si no més aviat el futur. Ja no del poble, si no de l’espècie. M’explicaré…

Es comença portant als nens a l’escola en cotxe, quan hom viu a menys de 500 metres de l’escola. D’aquesta forma, no només estem educant als fills en la vagància, el mínim esforç i en definitiva, agilipollant-los, si no que a més s’aprofita per a formar els típics embussos-hora-punta-de-l’-escola, embussos totalment imbècils i uns dels més inútils de la història.

No se si és més preocupant el preparat en si o el nom comercial...
No se si és més preocupant el preparat en si o el nom comercial…

Aquests nens no només no en tenen prou amb uns pares que els alliçonen sobre com comportar-se fora de casa, si no que també els ensenyen els secrets del bon menjar. No parlo dels típics i tristos menús-infantils-fets-a-casa, o d’aquells nens completament imbècils als que s’ha ensenyat a menjar només carn arrebossada i patates rosses. Norl!

Parlo del futur d’aquests nens!! Què cuinaran quan siguin grans? Com es desenvoluparan dins la cuina? Doncs molt fàcil! A partir d’ara, els pares imbècils poden educar als seus fills en la nul·litat culinària absoluta simplement anant a comprar al súper. Un cop allà, només cal que comprin uns productes ben nostrats com els calçots, o un preparat de truita de patates… amb ceba!!

Recordeu allò dels nens que es pensen que els pollastres i els tomàquets es crien dins d’un armari del supermercat? Doncs comenceu a riure, que d’aquí pocs anys, els nens pensaran que els calçots a la llenya i les carxofes a la brasa, o la truita de patates, s’auto-generen màgicament a les estanteries dels mercats.

Els calçots a la llenya i les carxofes a la brasa surten espontàniament del super.
Els calçots i les carxofes a la brasa surten espontàniament del super.

Si més no, espero que al menys puguin exercir el seu Dret a Decidir™ a quin super volen comprar la seva truita de patates màgica…

2 thoughts on “El futur d’un poble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s