Hola de nou, RSS (actualitzat)

Fa una setmana vaig prendre la decisió de tancar el compte a Twitter. Finalment l’he mig reconvertit en una eina de propaganda i autobombo: tot és vanitat.

Marxar de Twitter, o si més no del time-line, va venir després d’unes setmanes d’estar quasi exclusivament pendent de la cosa. Al tren, al metro, a casa, a la feina… I no podia ser.

Per altra banda, amb la conya del “micro-blogging”, Twitter ha acabat esdevenint un camp on tothom lluita per l’atenció i per fer el tuit més enginyós, més divertit, més punyent… si a això li afegim el concepte “Humor Intel·ligent”, n’he acabat fins al capdamunt. Too much wittiness per a mi. M’ha agafat una sobredosi.

Tenia l’idea de clausurar tot i dedicar-me només a escriure, amb freqüència aleatòria en aquest blog i de forma quinzenal a L’Endavant. Però com ara tinc molt més temps per llegir, em trobo amb que vull ‘compartir’ algunes d’aquelles coses que trobo interessants per alguna raó (vanitat de vanitats…).

Tal i com ja havia fet fa algun temps, a alguns d’aquests texts els dedico una breu ressenya, introducció o comentari dins la categoria “breus i enllaços“. Per a aquelles lectures que em provoquen una ‘cosa’ més gran, en faig un post normal.

Si ho trobo prou interessant per a comentar-ho, però no ho crec ‘mereixedor’ d’un comentari breu, he decidit posar-ho dins un recull setmanal, que vaig començar a publicar divendres passat.

Per a tot allò que no encaixi en cap d’aquestes tres opcions tenim l’ocellet piulador, que serà purament una mena de “river of news“, a l’estil mediterrani, és a dir, que serà més ‘riera’ que ‘riu’ pròpiament dit.

ACTUALITZACIÓ: copiant descaradament idees dels meus referents, com en Jose ‘Versvs’, he tornat a habilitar el gestor de marcadors al servidor. De moment no acaba de funcionar del tot, però espero solucionar temes d’interconnexió aviat.

Per a facilitar-ho tot, podeu subscriure-us mitjançant els fils RSS a on més us interessi:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s