L’ increïblement lamentable Albert Om

Jaume Sisa és una persona que sempre m’ha sigut un pel indiferent. Fins i tot m’ha caigut malament en alguna ocasió, com quan va fer els estirabots a favor del copyright restrictiu. Amb ocasió de la revetlla sant joanesca, ahir vaig recuperar el seu disc “Nit de Sant Joan”, recordant fragments de quan els pares (no, la mare) el posava.

Arrel d’això, i per conèixer un xic més aquest personatge, he acabat veient el programa-entrevista que li feu Albert Om al 2013. Lamentable, ho se. Però ara ja soc mig fan de Sisa.

No per ell mateix, sinó per l’increïble incompetència de l’ Om. Un periodista entrevistador que parla amb el seu interlocutor completament tancat: braços creuats, cames creuades i el cap abaixat.

I no només això. Sisa comenta que els problemes de visió ‘cap enfora’ han fet que hagi de mirar ‘cap endins’, i segurament siguin causa de la mena de música i cançons que fa. Ni un minut després, Om li pregunta “la música hi té a veure amb tot això?”.

També quan Sisa comença a parlar sobre per què no creu en el matrimoni, l’entrevistador el talla i li reitera el que acaba de dir… Quan comença a parlar de l’arrauxament i la catalanitat, i Om el talla parlant del barret… Quan la pintora comença a explicar el per què de la portada, Om la talla preguntant per la puta noria…

Inconsistències argumentals, com quan Sisa, a l’inici de l’entrevista, comenta que té dos precedents musicals, son pare i son germà gran… Als 20 minuts de programa, Om li pregunta si és fill únic.

Cada cop que Jaume Sisa intenta parlar d’ell… Om el talla per preguntar-li pel seu personatge. “He passat dos dies amb un home diferent que ha volgut veure-ho tot sense veure-hi gaire.” I no l’has deixat parlar, preguntant-li només pels tòpics i fen-te el gracioset.

O t’has guardat el fato de l’entrevista per tu, o et va fotre un bany tan enorme, cosa que explicaria el teu llenguatge no verbal, que vas haver de fugir escuat.

Sigui com sigui, quina merda d’entrevistador lamentable estàs fet, Albert.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s