El concert del boicot: doncs no n’hi havia per tant

Finalment, el rapper jueu-americà Matisyahu va actuar ahir al Festival Rototom. Com no tenia res millor a fer, vaig veure l’actuació per streaming.

L’inici del concert va ser una sobrada important. No he localitzat la llista de cançons, però diré que les dues primeres anaven sobre l’exili del poble jueu. Després va venir un “Let me hear you whistles!!” (Deixeu-me escoltar els vostres xiulets), clarament dedicat al grup que feia onejar banderes palestines.

El millor de tot va ser ja cap al final, quan el grup va cantar “Jerusalem”. Llegiu la lletra i veureu que és una lliçó d’història important que, quan els del BDS es llevin avui i l’entenguin, descobriran que, ahir, van quedar en ridícul davant tothom.

Pels comentaris d’uns i dels altres, torna a quedar palès que en aquest país anomenat Espanya, ni idea d’història, ni de música, ni d’anglès.

En tant al tema musical… no entenc què feia un raper com Matiyashu a un festival de reggae. Com deia la mena de speaker que comentava a Rototom.TV entre concert i concert, “en tant al reggae, és completament irrellevant”. Això i la indumentària skater-hipster-something… quins pantalons tan ajustats… per Jah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s