Adéu, 2015

yomkipurTornant cap a casa després de l’intent fallit de passar la ITV avui a la tarda, he anat pensant en l’any (gregorià) que avui acaba. 2015 ha sigut un any complicat. Ara, acompanyat de la darrera cervesa, m’he animat a fer-ne un breu resum.

No se si és gaire bo que no tingui gaires records de la primera meitat, però suposo que la segona ha sigut prou intensa per a pesar més. L’any de l’estiu de mai acabar… Quin estiu!

Ha sigut l’any de L’Endavant, on en sols sis mesos he après un munt, de tot. De bo i de dolent. Noves descobertes, literàries, musicals i personals. En aquest àmbit, han marxat persones importants amb qui he compartit moltes coses durant anys, però n’han arribat de noves que, encara que no al mateix nivell, espero que també ho siguin d’importants. Ha arribat la soledat per una banda, però s’ha iniciat la Germanor per l’altra.

2015 ha estat l’any del segon Camino, el primer en solitari, una de les experiències més estranyes i enrevessades de la vida, creuant fins a quatre cops la Península, una a peu, en menys d’un mes. M’ha aportat coneixences, i potser alguna amistat.

L’any de la meva primera fractura, de retrobar gent, situacions i emocions de fa més de dues dècades… Com tothom, i com sempre, aquest ha sigut un any de primeres i de darreres coses. I totes aquestes coses passen per alguna cosa. I les que no passen, també.

Que 2016 sigui un any que porti moltes coses bones. I que aquelles coses dolentes, que en vindran, les sapiguem tractar sense gaires problemes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s