Estigues atent, no et distreguis

És la 1:15 i just arribo a casa. Un cop m’he tret les sabates, guardat el vestit guardat, i ara que estic còmode, necessito escriure això. Els darrers dies han sigut un petit turment per temes laborals. Però aquesta nit res importava.

Com ha dit algú durant el sopar, sembla mentida que en determinats ambients i moments sorgeixin complicitats, sentiments i connexions que ens facin viure. Una sèrie de fets que fins avui semblaven una cosa, de sobte han pres nova vida i s’han transformat en una altra diferent. Les mateixes coses, frases i gestos es poden veure i viure de forma molt diferent.

He après molt aquesta nit. Tornant, els panells informatius a ciutat i autovia mostraven sempre el mateix text: “estigues atent, no et distreguis”. Hi ha moments que cal viure. Sentir-lo i aprecia’ls. Gaudir-ho i, sobre tot, celebrar-ho. Sense distraccions, i sabent que no passa res perquè s’acabi, perquè és precisament allò el que fa que sigui encara millor. Mesura.

Qui no celebra quan pot, ni diu el que sent quan és el moment de dir-ho, perd una oportunitat que potser mai tornarà. Celebrem. Sentim. Expressem, trobem-nos i fem partícips.

I què bona que està aquesta tassa de llet calenta amb xocolata.

One thought on “Estigues atent, no et distreguis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s