Campanya electoral

Hagámoslo: el què, exactament?

Al costat de la gent: de quina gent? De la gent a qui vau deixar tirats, com els professors de Sant Andreu de la Barca? O al costat de la gent a qui vau deixar tirats a partir del novembre de 2017, que a molts els hi heu fotut la vida enlaire (gent sense ulls, sense testicles, amb seqüeles mèdiques i psicològiques per fractures i per tota la violència que van patir per defensar-vos a vosaltres?

Un nou cicle per guanyar: un nou cicle, presentant a les mateixes persones que van liderar el cicle anterior, i saltant-vos, com fan els bons espanyols, les normes internes quan convé? Per guanyar exactament què?

Si t’ho penses: més val no pensar en tota la merda que heu creat, ni en les punyalades per l’esquena, ni en tota la gent a qui vau deixar amb el cul enlaire a partir del novembre de 2017, que a molts els hi heu fotut la vida enlaire (gent sense ulls, sense testicles, amb seqüeles mèdiques i psicològiques per fractures i per tota la violència que van patir per defensar-vos a vosaltres.

Per ser lliures: la llibertat s’exerceix quan toca, quan tens tot un país a qui han obert el cap, buidat ulls i enviat a l’hospital per defensar aquest exercici de la llibertat.

El canvi que Catalunya mereix: el que es mereix Catalunya és algú que sàpiga escriure una frase en català sense ajuda d’un traductor automàtic.

Para que ganemos todos: i després, què? Vau guanyar les darreres eleccions, i per no fer, no vau ni tan sols intentar formar govern.

Recuperemos Catalunya: per què? Com? A hòsties, si cal?

Si t’ho penses, fem-ho. Un nou cicle per guanyar el canvi que mereix Catalunya, al costat de la gent. Recuperem Catalunya per ser lliures. Per a que guanyem tots.

Jo tan sols em conformo amb una classe política que no defraudi, que no robi, que prengui seriosament i que treballi per als ciutadans, i no per enriquir-se a ella mateixa.

One thought on “Campanya electoral

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s