Catalunya, l’avantguarda de la vergonya i l’antisemitisme

Em sorprenia que encara no hagués sortit cap tarat enllaçant la invasió putinista amb el sionisme. Avui en Ferreres, al Diari Ara, s’estrena.

Ho fa amb una vinyeta que manifesta que Catalunya viu totalment dissociada de la realitat. Compareu la vinyeta amb el discurs de Zelenski, que per cert, senyor Ferreres, és jueu. I és el president del tercer país en població jueva de l’Europa continental. I que Israel i Rússia ja tenen un conflicte indirecte obert a Síria.

Encara avui, hi ha qui manté que el conflicte de Catalunya és el que ha de redimir Europa. S’equivoquen de mig a mig. Catalunya, l’adolescent Catalunya, no és guia de res més que de la vergonya. Vergonya de comparar-se, des del primer dia de la invasió, amb un país on plouen bombes del cel. Vergonya de burlar-se de l’únic país amb prou lligams amb Rússia i Ucraïna per fer de mediador útil. Vergonyós el publireportatge que li fan a Macron, el mateix que no ha aconseguit absolutament res, que ha reconegut que li han pres el pèl, i que segueix pretenent exercir de mediador.

Catalunya, a l’Europa d’avui, és l’avantguarda de la vergonya. I al capdavant, el vergonyós i antisemita Diari Ara.

One thought on “Catalunya, l’avantguarda de la vergonya i l’antisemitisme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s