¡Que vienen los fachas!

Doncs sembla que VOX governarà. Tres conselleries a Castilla y León: Foment, Cultura i Indústria. ¡Ahí es nada!, que diuen. I tot per, entre altres coses, haver deixat el fons polític en mans de l’estètica de les xarxes socials, i governar fer el que calgui per mantenir el sou, segons el trending topic del moment.

Sumem-hi la irresponsabilitat fractal del president del Gobierno, Pdr “ha sido Putin” Snchz, negant-se en rodó a “pactar con la derecha” per forçar que la dreta pacti amb la ultradreta, i just després llençar acusacions. I s’hi sumaran tots i totes, i es posaran les mans al cap. I embolica que fa fort.

Jo soc un mindundi i no en sé, d’estratègia política. El que sí que veig que los fachas ja no venen. Ja són dins, i a punt de seure a la cuina. Felicitats a tots els premiats.

Nota: no cal oblidar que els putinistes i defensors de la URSS stalinista, amb partits sorgits del buzz i del soroll twitteresc del 15M, la PAH i la MEH, també formen part de diferents governs, locals i nacionals. Quina amanida més maca, tu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s