Contracte social

Excepte indicació o advertència al contrari, l’autor de totes les entrades d’aquest blog és Arnau Fuentes Esteller.

Des del dia 1 de Febrer de 2013, aquest blog es publica sota una llicència Creative Commons Atribució 3.0.

Des del dia 5 d’Abril de 2010 fins al dia 1 de Febrer de 2013, aquest blog es publicava sota la llicència Creative Commons Reconeixement – No comercial – Compartir igual 3.0 i per tant s’ apliquen els termes i condicions descrits a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es

En aquest blog només es requereix l’informació mínima necessària, proporcionada voluntàriament pels lectors en el moment d’enviar un comentari. Aquestes dades poden incloure IP i adreça de correu electrònic i estan subjectes a les condicions d’us de WordPress.com i a la seva politica de privacitat.

Per no deixar lloc a interpretacions, i als errors que comporten, deixo escrits els principis i valors bàsics que segueixo per norma general. Considereu-ho com el meu contracte social.

La meva adreça de correu electrònic és arnauh @ arfues.net. Si m’escrius, et recomano que ho facis xifrant el teu missatge: la meva clau GPG és la 0x6AF135FC. El que em vulguis dir és personal, privat i no li importa a ningú més que a tu i a mi, i a més, d’aquesta manera t’assegures que et contesti més ràpidament.
Si no saps com fer-ho, envia’m un missatge i estaré encantat d’ajudar-te.

Per norma general, no participo en cap campanya de suport ni de boicot, ni favor ni en contra de cap concepte, persona, animal o cosa, i totes les meves opinions i escrits son personals.

Qualsevol possible participació puntual no comportarà cap mena de compromís ni continuïtat, a menys que així ho digui, de forma explícita i clara.

En cap cas em responsabilitzaré d’opinions, comentaris ni actes que no siguin meus, escrits o no en aquest blog, realitzats en el passat o en el futur, per molt que alguna legislació intenti fer-ho. Tot i això, em reservo el dret a eliminar qualsevol menció que pugui considerar-se ofensiva.

Finalment, no accepto cap moral, i molt menys moralina, que no sigui la meva pròpia, que queda reservada al meu àmbit més íntim = it is not your fuckin’ business.

Si em vols proposar qualsevol mena de col·laboració, hauràs de tenir en compte aquests factors i acceptar que, si en algun moment detecto qualsevol mínim intent de saltar-tel’s, seré lliure d’acabar la conversa sense donar cap mena d’explicació.

Si aquests principis i valors no t’agraden o hi estàs en contra, ets ben lliure de mirar cap a un altre lloc i seguir la teva ruta.

3 pensaments sobre “Contracte social

Els comentaris estan tancats.