Contracte social

Excepte indicació o advertència al contrari, l’autor de totes les entrades d’aquest blog és Arnau Fuentes Esteller.

Des del dia 21 de juny del 2021, tot el contingut d’aquest blog està subjecte a drets d’autor i tots els drets estan reservats. Qualsevol ús diferent d’aquells usos reconeguts pel dret de citació haur’a d’obtenir permís explícit de l’autor. Seguiu les instruccions indicades cinc paràgrafs més avall.

Des del dia 1 de Febrer de 2013 fins al dia 20 de juny del 2021, aquest blog es publicava sota una llicència Creative Commons Atribució 3.0.

Des del dia 5 d’Abril de 2010 fins al dia 1 de Febrer de 2013, aquest blog es publicava sota la llicència Creative Commons Reconeixement – No comercial – Compartir igual 3.0 i per tant s’ apliquen els termes i condicions descrits a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es

En aquest blog només es requereix l’informació mínima necessària, proporcionada voluntàriament pels lectors en el moment d’enviar un comentari. Aquestes dades poden incloure IP i adreça de correu electrònic i estan subjectes a les condicions d’us de WordPress.com i a la seva politica de privacitat.

Per no deixar lloc a interpretacions, i als errors que comporten, deixo escrits els principis i valors bàsics que segueixo per norma general. Considereu-ho com el meu contracte social.

La meva adreça de correu electrònic és arnauh @ arfues.net. Si m’escrius, et recomano que ho facis xifrant el teu missatge: la meva clau GPG és la 0x6AF135FC. El que em vulguis dir és personal, privat i no li importa a ningú més que a tu i a mi, i a més, d’aquesta manera t’assegures que et contesti més ràpidament.
Si no saps com fer-ho, envia’m un missatge i estaré encantat d’ajudar-te.

Per norma general, no participo en cap campanya de suport ni de boicot, ni favor ni en contra de cap concepte, persona, animal o cosa, i totes les meves opinions i escrits son personals.

Qualsevol possible participació puntual no comportarà cap mena de compromís ni continuïtat, a menys que així ho digui, de forma explícita i clara.

En cap cas em responsabilitzaré d’opinions, comentaris ni actes que no siguin meus, escrits o no en aquest blog, realitzats en el passat o en el futur, per molt que alguna legislació intenti fer-ho. Em reservo el dret a eliminar qualsevol menció que pugui considerar-se ofensiva.

Finalment, no accepto cap moral, i molt menys moralina, que no sigui la meva pròpia, que queda reservada al meu àmbit més íntim = it is not your fuckin’ business.

Si em vols proposar qualsevol mena de col·laboració, hauràs de tenir en compte aquests factors i acceptar que, si en algun moment detecto qualsevol mínim intent de saltar-tel’s, seré lliure d’acabar la conversa sense donar cap mena d’explicació.

Si aquests principis i valors no t’agraden o hi estàs en contra, ets ben lliure de mirar cap a un altre lloc i seguir la teva ruta.