Sobre l’autor

Arnau Fuentes, que sóc jo: Tecnòleg, emprenedor, escriptor, investigador, ex-activista, ex-DJ, sociòleg amateur, aprenent, llibertari, jueu i Amish humanista digital.

Fundador, i editor en cap fins al setembre de 2019, de la revista digital Le Tapiriste, on segueixo col·laborant de forma esporàdica. Entre març i novembre de 2015 vaig col·laborar amb freqüència setmanal al digital L’Endavant. Entre l’Abril de 2011 i Juliol de 2012 vaig ser editor a Nación Red (ara extinta). També he col·laborat a Government in the Lab i m’han publicat un parell de coses a The European. He estat soci de la Electronic Frontier Foundation.

Durant el meu temps lliure busco finançament per aquestes i altres activitats a l’Institut Català de la Salut (no soc funcionari).

Vaig néixer el 5 d’abril de 1978 a Esplugues de Llobregat. Auto-didacta per naturalesa, els títols ‘formals’ diuen que he estudiat cinematografia especialitzant-me en direcció, fotografia artística, disseny gràfic i fins i tot un certificat Cisco Systems. Parlo català, anglès, espanyol i portuguès i entenc el francès i l’italià, i una mica d’hebreu.

Si en vols més, pots llegir el que no diuen els títols ‘formals.

Si vols contactar amb mi, pots escriure a arnauh @ arfues . net, i et recomano que ho facis emprant GnuPG per xifrar el contingut. La meva clau és 0x6AF135FC.