El pluriespecialista

El que els títols no diuen és que sóc usuari de GNU/Linux des de finals segle XX. Després de provar Suse, Mandrake, Corel i Red Hat, em vaig tirar de cap a la piscina i vaig instal·lar Debian GNU/Linux en la versió “Potato“, quan encara s’havia de compilar el nucli manualment per a poder escoltar arxius OGG.

A part de petites col·laboracions en la traducció de les webs de Debian i la Free Software Foundation, també vaig participar en les campanyes en contra de les patents de programari d’aquells temps, visitant un parell de cops el hacklab de Barcelona i assistint al tercer Hackmeeting espanyol a Madrid.

Cap a finals 2003 vaig arribar a la blogsfera de la mà de LiveJournal, passant per ZonaLibre, marxant a SDF-EU.org que va ser el meu primer servidor, i finalment amb domini propi des de l’octubre de 2005. Membre de la Electronic Frontier Foundation i la Free Software Foundation, vaig participar en diverses campanyes en defensa dels drets civils a la xarxa dins l’estat espanyol.

Editor principal, des de la seva creació la primavera de 2007 fins al primer trimestre de 2009, del primer diari digital espanyol dedicat íntegrament a temes sobre ecologia, la tardor del 2007 vaig crear juntament amb Merit Rosés –la meva parella en aquell moment– la nostra pròpia empresa dedicada al tèxtil que va donar a llum les marques de roba “Orlandooo Things” i “Pajaruhs”, dues marques de moda de les que ara en diuen “sostenible” que integraven per primer cop a l’historia, que nosaltres sapiguem, el concepte Spime.

Entre 2009 i 2010, i entre 2013 i 2014, vaig decidir retirar-me temporalment de la xarxa per aclarir idees i conceptes després més de 5 anys de presència i treball intensius a la xarxa.